Üdv...

Nem vagyok nagyon jó a bemutatkozó szövegekben, szóval nézzétek el nekem!
Egy novellás bloggal álltok/ültök/fekszetek szemben, ígérnék én csillagos holdpitét is, de az ígéretekben sem vagyok jó. Annyit mondanék, hogy találkozhattok majd itt rendes, non-fiction történetekkel és fanfictionökkel szintúgy. Az is lehet, hogy lesznek majd hosszabb történeteim. Mint említettem, nem teszek ígéretet.
Remélem, hogy az agyszüleményeim nem rémítenek el senkit.

Lucia

Oldal adatok

Író / szerkesztő: Lucia Summer
Cím: I promise nothing [A név eldöntését köszönöm Rhyssa Gray-nek]
Fejléc: random kép Pinterestről
Design: Agata
Átalakította: Lucia Summer
Novellák érkezése: Változó
Nyitás: 2017.
Zárás: -

FIGYELMEZTETÉS: A blogon előfordulhat (leginkább az) szexuális tartalom, trágár szavak, meleg kapcsolatok

Csevegő

Lelkes olvasók

Ahol még ott vagyok

Nézettség

Aki ezeket pötyögte

Fotóm
“I cannot be destroyed, I am invincible.”

Sturbucks

||
Fandom: Attack on Titan [casual!AU]
Páros: Levi/Eren
Korhatár: nincs
Terjedelem: 344 szó
Történet: Eren a Starbucksban dolgozik, és az egyik kuncsaftja Levi, és hát van egyszerűbb módja az ismerkedésnek, minthogy a telószámod valaki poharára írod?
Megjegyzés: Ereri is my OTP, don't húrt it, pls.

Reggel lévén a sarki kis kávézó telis tele volt gimnazistáktól kezdve negyvenes felnőttekig. Az alacsony férfi szinte elveszett a tömegben, ami igazából sor akart lenni. Akárhogy is morgolódott és pillantgatott az órájára, az emberek csak nem fogytak előle. Hiába nézett előre, egyrészt nem látta az emberektől, másrészt túl alacsony volt a legtöbb emberhez képest. Mérgesen megigazította fekete kabátját, majd tovább ácsorgott a sorban.
Eltelt bő tizenhét perc, mire végre megközelítette a pultot. Egy fiatal férfi és egy csapat gimnazista lány állt csak előtte, de egyből sejtette mi is itt a gond. A pultos fiú fiatal volt, jóképű, elvarázsoló mosollyal, amitől a lányok megvesztek. Bár úgy mozgott, mint akit már a kávé illata is felpörget, a lányok nagyban lassították a munkájában.
– Mit adhatok? – fordult a barna hajú fiú a következő vendéghez. Kicsit meglepődött, és elmosolyodott a vendége termetén. Levi megköszörülte a torkát, mielőtt megszólalt volna. – Egy közepes teát kérek – morogta szárazon. Eren felkapott egy fehér poharat, szájába vette a filc kupakját, majd visszanézett az alacsony férfira. – Mit írhatok rá? – Levi. – Eren gyorsan írt, csodás, cirkalmas betűkkel. Kicsit sokáig szöszmötölt a pohárral, ami idegesítette Levit. Berakta a gép szája alá, majd tele engedte forró vízzel. Amíg a gép töltötte a poharat, Eren lerakta Levi elé a filteres dobozt. Nem sokat keresgélt benne, egyből kikapott egy fekete zacskósat. Eren elzárta a gépet, majd átadta a poharat Levinek, hogy felvehesse a következő rendelést.
Levi elvonult a cukros pulthoz, hogy megcsinálhassa a teáját. Beledobta a filtert a vízbe, pár percig áztatta, majd a szemetesbe dobta, mellé négy cukros tasak papírját is. Felöntötte tejjel, majd rárakta a pohár tetejét. Amikor megfogta a poharat, látta meg rajta a nevét. A pultosnak tényleg szép a kézírása. Végigsimított a görbe betűkön, mire észrevett még valamit a poháron. Pár számjegy gyorsan lekörmölve, de azért olvashatóan, és egy név. Eren. Levi döbbenten nézett a pohárra, majd vissza az eladóra. Eren épp felnézett egy Karamellás Americanóból, és látta, hogy Levi őt nézi. Széles mosolyt küldött felé, ami kicsit meglepte a férfit, sőt olyan reakciót csalt ki belőle, ami nem túl sűrűn fordult elő. Ő is elmosolyodott.

2 megjegyzés

  1. Adzszdnfjcndkanxhsndjf.
    Ez így aaahw. Ennyit a szókincsemről.
    .
    .
    .
    Ez kurva aranyos lett :3
    A Cecilos-os is, csak fáradt voltam tegnap, hogy kommenteljek oda... De most itt vagyok és csorgatom a nyálam. Tényleg magyon tetszett ^^ Mindkettő I mean.
    Pusszant: Babu
    Ui.: feliratkoztam, nem szabadulsz tőlem.

    VálaszTörlés