Üdv...

Nem vagyok nagyon jó a bemutatkozó szövegekben, szóval nézzétek el nekem!
Egy novellás bloggal álltok/ültök/fekszetek szemben, ígérnék én csillagos holdpitét is, de az ígéretekben sem vagyok jó. Annyit mondanék, hogy találkozhattok majd itt rendes, non-fiction történetekkel és fanfictionökkel szintúgy. Az is lehet, hogy lesznek majd hosszabb történeteim. Mint említettem, nem teszek ígéretet.
Remélem, hogy az agyszüleményeim nem rémítenek el senkit.

Lucia

Oldal adatok

Író / szerkesztő: Lucia Summer
Cím: I promise nothing [A név eldöntését köszönöm Rhyssa Gray-nek]
Fejléc: random kép Pinterestről
Design: Agata
Átalakította: Lucia Summer
Novellák érkezése: Változó
Nyitás: 2017.
Zárás: -

FIGYELMEZTETÉS: A blogon előfordulhat (leginkább az) szexuális tartalom, trágár szavak, meleg kapcsolatok

Csevegő

Lelkes olvasók

Ahol még ott vagyok

Nézettség

Aki ezeket pötyögte

Fotóm
“I cannot be destroyed, I am invincible.”

Mit szólnál palacsintához?

||
Fandom: Gravity Falls [human!AU]
Páros: Dipper/Bill
Korhatár: nincs
Terjedelem: 433 szó
Történet: Bill és Dipper együtt élnek (de még egyetemre járnak), hol egyikül, hol másikuk készít reggelit.
Megjegyzés: Nope, nincs semmi
Kevés dolog volt a világon, ami a mélyen alvó Dippert felkelthette volna, egyedül talán a frissen főtt kávé illatára pattantak ki a szemei.
Bill két bögre kávéval a kezében ácsorgott az ágy mellett, amin a lepedő teljesen – milyen lepedő? Már rég le lett túrva az ágyról. Vigyorogva dugta közelebb a bögréket, várta, hogy a fiú felébredjen. Másodpercekkel később Dipper barna szemei kinyíltak, eleinte hunyorgott, majd ki tudta venni, hogy Bill áll előtte kávéval a kezében.
– Add ide! – nyafogott Dipper a bögrék felé nyújtózkodva, mint egy csecsemő a kedvenc játéka felé.
– Hidd el, visszafeküdnék melléd, de akkor ma már nem kelnénk ki innen, és neked még óráid vannak ma. – Bill lassan hátrált a bögrével, hátha Dipper végre kikel az ágyból. Bill csalódottan látta, hogy Dipper arcát a párnájába fúrta, és nem volt hajlandó kikászálódni.
– Pines, azonnal húzd ki a segged az ágyamból, mert komolyan megjárod! – emelte meg a hangját a szőke srác. Dipper csak mormogott valamit a párnájába, amit nem igazán lehetett érteni, de valami olyasmi volt ,hogy „nem érdekelsz, te eszement„.
– Jól van. – Bill lerakta a két bögrét az egyik komódra, majd fél térddel az ágyra mászott. Megragadta Dipper vállát, majd a hátára fordította. A barna hajú fiú riadtan meredt barátjára, aki nem hagyott neki időt, hogy ellenkezzen, ajkát egyből Dipperére tapasztotta. Bill hevesen csókolta a félálomban lévő fiút, egyik keze a pólója alatt járt... pontosabban az az ő pólója volt, csak Dipper megint lenyúlta tőle.
– Rendben, oké, fent vagyok! – felelte lihegve, amint sikerült kicsit eltolni magától Billt. Feje visszahanyatlott a párnára, ezzel felfedve a nyakát, amit Bill azonnal megtámadott. Dipper felkacagott, részben mert a nyaka csiklandós volt, részben mert szerette, ha Bill kisajátítja.
Dipper nem hagyta Billt sokáig rosszalkodni, egy gyors mozdulattal a fiú fölé került. Bill várta, hogy Dipper is kisajátítja őt, de csak egy csókot kapott, majd Dipper leszállt róla. Elvette az egyik kihűlt kávét a komódról, majd elindult a konyha felé. A szőke srác morogva ment utána a saját bögréjével, remélve, hogy még kicsit huncutkodhat a fiúval.
A konyha ajtajánál érte utol, kezét Dipper csípőjére fonta, feljebb tolva kicsit a pólóját.
– Utállak, amikor ilyen vagy! – morogta Bill a fülébe. Dipper csak tovább nevetett, kellemes bizsergés áradt szét benne, ahogy Bill hosszú ujjai köröcskéket rajzoltak a bőrére.
– Azt mondtad keljek fel, mert óráim lesznek.
– Azt hittem kárpótolsz valahogy a hiányoddal.
– Hmm... mit szólnál... – Dipper drámai szünetet hagyott, csillogó szemekkel nézett fel Bill sötét szemeibe. Közelebb hajolt, édes csókot nyomott Bill ajkaira, majd befejezte mondatát. – Palacsintához?
Bill ledöbbenve állt, ahogy a fiú kiszabadult a karjai közül, otthagyva őt a kávéjával.
– Dipper Pines, esküszöm, ezt a húzásodat még nagyon meg fogod bánni!

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése